LOGOYACURA
BOWIE

Bowie

BLIJFSTOEL

Onze Blijfstoel Bowie is te vergelijken met een verrijdbaar zithuisje. Het is speciaal ontworpen met aandacht voor comfort en ondersteuning, waardoor kinderen er langdurig comfortabel in kunnen zitten. Onze voornaamste focusgroep zijn kinderen met type 2 en jongvolwassenen die te maken hebben met motorische onrust en gedragsproblemen.

Wat onze Blijfstoel zo uniek maakt, is dat we niet langer kinderen vastbinden, een praktijk die als onnatuurlijk wordt ervaren en vaak juist meer onrust kan veroorzaken. In plaats daarvan bieden we een vorm van fixatie zonder daadwerkelijke fixatie. We respecteren en behouden de bewegingsvrijheid van het kind. Dit eenvoudige principe vertegenwoordigt een nog nooit eerder geziene oplossing die niet alleen rust en comfort biedt aan het kind, maar ook aan de omgeving.

Bij Yacura geloven we in het recht van elk kind om zich comfortabel en ondersteund te voelen, zonder beperking van hun bewegingsvrijheid. Onze Blijfstoel Bowie is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen met motorische uitdagingen en gedragsproblemen, evenals hun families en verzorgers.

Je kan ons terugvinden in de lijst bij de hulpmiddelendatabank.

Comfortabel en veilig 
Comfort, vrijheid, rust, geborgenheid en veiligheid voor het kind.

Groeit mee met uw kind
Meegroeiend met het kind (zithoogte, been- en zitdiepte regelbaar).

Rust voor verzorgers
Werkcomfort en mentale rust voor verzorgers door het veilig concept.

De kernprincipes achter Bowie

Wil je Bowie uitproberen?


Dat is absoluut mogelijk! We hebben een aantal Bowie's beschikbaar die we graag uitlenen voor een specifieke periode.


Ons vertrouwen in de kwaliteit en doeltreffendheid van ons product is diepgeworteld. We staan klaar om de uitdaging aan te gaan om jou persoonlijk te overtuigen van de voordelen van onze Blijfstoel en daarom bieden we deze mogelijkheid aan om onze stoelen uit te proberen, zodat je zelf kunt ervaren hoe ze het verschil kunnen maken.


Het goede nieuws is dat dit volledig kosteloos is voor jou. We nemen zelf de verantwoordelijkheid om de stoelen bij jou af te leveren en deze later weer op te halen.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een aanvraag te doen. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het verkennen van de opties die onze Blijfstoel te bieden heeft.


Jouw comfort en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang.


bowie