LOGOYACURA
BOWIE

Smirthwaite

Naast ons eigen verhaal zijn we bijzonder trots dat we exclusief de producten van Smirthwaite mogen aanbieden. Dit vormt een waardevolle aanvulling op ons assortiment en sluit naadloos aan bij onze missie.

Smirthwaite is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de productie en levering van adaptieve hulpmiddelen en meubilair voor mensen met speciale behoeften. Ze hebben zich in het bijzonder toegelegd op het ontwerpen en vervaardigen van producten voor kinderen met fysieke beperkingen, ontwikkelingsstoornissen en mobiliteitsproblemen.

Het uitgebreide assortiment van Smirthwaite omvat diverse categorieën, waaronder:

  1. Positioneringshulpmiddelen: Dit omvat producten die de juiste lichaamshouding en ondersteuning bevorderen, waardoor kinderen comfortabel en veilig kunnen zitten of liggen.
  2. Tafels en bureaus: Smirthwaite biedt oplossingen om kinderen in staat te stellen actief deel te nemen aan activiteiten, zowel in de klas als thuis, met aangepaste tafels en bureaus.
  3. Bad- en doucheruimte hulpmiddelen: Voor een veilige en comfortabele verzorging en hygiëne van kinderen met speciale behoeften.
  4. Spel- en therapiemateriaal: Dit omvat diverse hulpmiddelen die de ontwikkeling en therapeutische behoeften van kinderen ondersteunen.

Smirthwaite is internationaal actief en werkt nauw samen met professionals in de gezondheidszorg, zoals wij bij Yacura, evenals met therapeuten en scholen. Deze samenwerking heeft als doel om producten te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de individuele behoeften van kinderen.

Deze producten zijn geschikt voor gebruik in diverse settings, waaronder thuis, zorginstellingen en scholen. Voor een gedetailleerd overzicht van het Smirthwaite assortiment kun je de volledige catalogus downloaden via de volgende link. CATALOGUS SMIRTHWAITE. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze producten bieden om het welzijn en de ontwikkeling van kinderen met speciale behoeften te ondersteunen.