LOGOYACURA
BOWIE

Ziggi

MINI-BLIJFSTOEL

De mini-blijfstoel is gebaseerd op ons eerste model, de Bowie blijfstoel. Ziggi is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van onstuimige peuters en kleuters met motorische onrust. Ziggi volgt hetzelfde principe als Bowie, waarbij we de bewegingsvrijheid van het kind behouden, maar dan in een compactere en veelzijdige stoel die zowel in de klas als thuis gebruikt kan worden.

Wat Ziggi zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om rust en comfort te brengen voor zowel het kleinere, jongere kind als zijn omgeving. Zijn zachte vormgeving wordt als heel vriendelijk ervaren. Deze stoel wordt volledig op maat afgeleverd, en hij groeit mee met het kind naarmate het ouder wordt.

Bovendien zijn aanpassingen aan de stoel heel eenvoudig uit te voeren met de meegeleverde inbussleutels. Dit zorgt voor flexibiliteit en maatwerk, waardoor Ziggi de perfecte keuze is om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en comfort.

Je kan ons terugvinden in de lijst bij de hulpmiddelendatabank.

Comfortabel en veilig 
Comfort, vrijheid, rust, geborgenheid en veiligheid voor het kind.

Groeit mee met uw kind
Meegroeiend met het kind (zithoogte, been- en zitdiepte regelbaar).

Rust voor verzorgers
Werkcomfort en mentale rust voor verzorgers door het veilig concept.

De kernprincipes achter Ziggi

Wil je Ziggi uitproberen?


Dat is absoluut mogelijk! We hebben een aantal Ziggie's beschikbaar die we graag uitlenen voor een specifieke periode.


Ons vertrouwen in de kwaliteit en doeltreffendheid van ons product is diepgeworteld. We staan klaar om de uitdaging aan te gaan om jou persoonlijk te overtuigen van de voordelen van onze Blijfstoel en daarom bieden we deze mogelijkheid aan om onze stoelen uit te proberen, zodat je zelf kunt ervaren hoe ze het verschil kunnen maken.


Het goede nieuws is dat dit volledig kosteloos is voor jou. We nemen zelf de verantwoordelijkheid om de stoelen bij jou af te leveren en deze later weer op te halen.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een aanvraag te doen. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het verkennen van de opties die onze mini-Blijfstoel te bieden heeft.


Jouw comfort en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang.

Je kan ons terugvinden in de lijst bij de hulpmiddelendatabank.


ziggi