LOGOYACURA

Veelgestelde vragen

Kan ik filmpjes hierover bekijken?

Artikel op de site van het Nieuwsblad
Filmpje voor de bediening en het verzetten van de zitinstellingen op de Bowie blijfstoel
Bowie op VRT nieuws

Ik wil graag sponsoren

Het is altijd leuk voor een sponsor om zijn naam en betrokkenheid ergens tastbaar te zien. Daarom hebben we op de Blijfstoel een speciale en prominente plek gereserveerd: het Yacura-label staat klaar om ruimte te maken voor de naam en het logo van jullie gewaardeerde sponsor.

Het enige wat we nodig hebben, is het logo van je sponsor in hoge resolutie, en dan nemen wij de rest voor onze rekening. We zorgen voor een hoogwaardige bedrukking op geborsteld en geanodiseerd aluminium. Zo verzekeren we dat de sponsorinformatie met trots en duurzaamheid op de Blijfstoel wordt weergegeven, als een blijvend eerbetoon aan hun steun en betrokkenheid bij ons doel.Blijfstoel met het logo van Kiwanis
Blijfstoel met het logo van Lionsclub Pajottenland

Op onze Ziggi mini-blijfstoel werken we met aangepaste stickers


Kan ik voor crowdfunding kiezen?

Onlangs werd een crowdfundingcampagne opgezet voor een jongen met speciale zorgbehoeften in Nederland. Zijn moeder koos voor deze aanpak omdat de terugbetalingsprocedure in Nederland aanzienlijk verschilt van andere financieringsmethoden.

We zijn ontzettend blij en dankbaar voor de vrijgevigheid van medemensen die hebben bijgedragen aan deze campagne. Met trots en overweldigd door emotie hebben we de Blijfstoel aan dit gezin kunnen overhandigen. Het is hartverwarmend om te zien welke rust en verbetering er plotseling in het leven van dit gezin is gekomen dankzij onze Blijfstoel. Dit is waarom we ons werk doen: om het welzijn van kinderen met speciale behoeften en hun families te verbeteren.

Als je meer wilt weten over hoe crowdfunding werkt en hoe het kan worden ingezet om waardevolle projecten te financieren, staan we klaar om je meer informatie te geven. Crowdfunding is een krachtige manier om gemeenschappen te mobiliseren en positieve veranderingen mogelijk te maken voor mensen in vergelijkbare situaties.

Wat zijn de afmetingen van de Bowie?

Link PDF met de afmetingen

Kan ik de Blijfstoelen gratis uitproberen?

Ons geloof in de kwaliteit en functionaliteit van onze producten is diepgeworteld. We zijn vastberaden om jou te overtuigen van de meerwaarde van onze Blijfstoelen. We zien het als een uitdaging om je persoonlijk te laten ervaren hoe onze stoelen kunnen bijdragen aan meer comfort en gemak in de zorg.


We hebben een aantal Bowie’s & Ziggi’s in omloop die we graag uitlenen voor een bepaalde periode.

We regelen zelf de levering bij jou en halen de stoelen na gebruik weer op. En! Dit is geheel kosteloos voor jou.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het verkennen van de mogelijkheden die onze Blijfstoelen bieden.

Hoe werkt het derdebetalerssysteem bij VAPH?

VAPH voorziet zelf een document hiervoor. Eens dit ingevuld werd door jou en door Yacura, zorgt Yacura ervoor dat dit bij de juiste VAPH-afdeling terecht komt en doen zij de betaling. Jij hoeft je hierover dus geen zorgen te maken. Klik hier voor het document

Kan ik de zitinstellingen zelf aanpassen?

Blijfstoel Bowie: kan mits enig technisch inzicht maar onze technische dienst komt dit ook met plezier voor jou doen.

Mini-Blijfstoel Ziggi: heel eenvoudig zelf te doen met behulp van bijgeleverde inbussleutels.